Zvýhodnené balíky
Naturálne vína
Nemecko
- Rizling rýnsky
- Silvánske zelené
- Rulandské modré
- Frankovka modrá
- Ostatné odrody
- Sekty
- Grand Cru
- Magnum / Double Magnum
Španielsko
Slovensko
Somelierske potreby
Obaly na vína
Vivanco / Rioja Reserva
CENA
21,90€
bez DPH: 18,25 €
Vinohradnicka oblast :
RIOJA
Skladom: ano
Dostupný ročník: 2014
Vinárstvo: Vivanco
Senzorika: suché víno, červené
Skladom: ano
Dostupný ročník: 2014
Vinárstvo: Vivanco
Senzorika: suché víno, červené
Ocenenia:
Po krátkej studenej macerácii ďalej prebieha pomalá fermentácia rmutu pri kontrolovanej teplote max. 30 Cº v kadiach z francúzskeho duba pri šetrnom premiešavaní (remontáž) cca. 20 dní. Jablčno-mliečna fermentácia a školenie v nových francúzskych a amerických barikoch počas 24 mesiacov za pravidelného stáčania každých 6 mesiacov, viac ako dva roky harmonizácia v kadiach z francúzskeho duba a vo fľašiach – to je proces tvorby tejto výnimočnej rezervy.
Farba je hlboká, čerešňovočervená s granátovými odleskami, čistá a iskrivá. Komplexná aróma ovocných marmelád a vzácneho dreva, na pozadí koreniny, harmónia vyzretých tanínov, dobrej acidity a ovocno balzamických tónov na podnebí. Elegantná, dlhá a perzistentná rezerva, skvelá kombinácia riošskej klasiky a moderny. Víno je mimoriadne vyvážené, hlboké, plné a elegantné. Víno je okrúhle a opulentné ale nie unavujúce. Mimoriadny archivačný potenciál.
Odporúča sa podávať po prevzdušnení v karafe pri teplotách 16-18°C k tmavej hydine, hovädziemu a divine s ťažšími omáčkami.
Rafa Vivanco - Promo video (Vimeo)
Santi Vivanco - Promo video (Vimeo)
- 91 bodov - Robert Parker 2014
- Strieborná medaila - Tempranillos al Mundo Paríž 2008 (F)
- Zlatá medaila - Concours Mondial de Bruxelles 2009
- Strieborná medaila - Tempranillos al Mundo Stockholm 2009 (S)
- Zlatá medaila - Mundus Vini 2009 (D)
- 87 bodov – Guía Peñín 2009 (ES)
- 89 bodov - Robert Parker 2010
- ZM - Mundus Vini 2014
- VZM - Concours Mondial de Bruxelles 2013
Po krátkej studenej macerácii ďalej prebieha pomalá fermentácia rmutu pri kontrolovanej teplote max. 30 Cº v kadiach z francúzskeho duba pri šetrnom premiešavaní (remontáž) cca. 20 dní. Jablčno-mliečna fermentácia a školenie v nových francúzskych a amerických barikoch počas 24 mesiacov za pravidelného stáčania každých 6 mesiacov, viac ako dva roky harmonizácia v kadiach z francúzskeho duba a vo fľašiach – to je proces tvorby tejto výnimočnej rezervy.
Farba je hlboká, čerešňovočervená s granátovými odleskami, čistá a iskrivá. Komplexná aróma ovocných marmelád a vzácneho dreva, na pozadí koreniny, harmónia vyzretých tanínov, dobrej acidity a ovocno balzamických tónov na podnebí. Elegantná, dlhá a perzistentná rezerva, skvelá kombinácia riošskej klasiky a moderny. Víno je mimoriadne vyvážené, hlboké, plné a elegantné. Víno je okrúhle a opulentné ale nie unavujúce. Mimoriadny archivačný potenciál.
Odporúča sa podávať po prevzdušnení v karafe pri teplotách 16-18°C k tmavej hydine, hovädziemu a divine s ťažšími omáčkami.
Rafa Vivanco - Promo video (Vimeo)
Santi Vivanco - Promo video (Vimeo)
Prečo nám dôverovať a nakupovať u nás:
- vína pochádzajú priamo od rodinných profesionálnych vinárstiev s dlhými tradíciami
- všetko víno je z vlastného hrozna
- majitelia našich vinárstiev sú univerzitným vzdelaním vinári a sami sa podieľajú na pestovaní hrozna a výrobe vína
- vína v našej ponuke sú limitované a dostupné v obmedzenom množstve
- žiadne naše víno sa nepredáva v obchodnej sieti
- vína sú doručované do skladu v režime HACCP a čakajú na zákazníkov v klimatizovanom sklade
Sme overený obchod
Máme 100% spokojných
zákazníkov nielen za
posledných 90 dní. Sme
prémiový obchod s naozaj
vyberanými vínami z Nemecka
a zo Španielska.
Heureka
Referencie a recenzie
našich zákazníkov
Riesling a Mosela?
Kontakty
-
Showroom a sklad:
Rybničná 40, 831 06 Bratislava - mobil: +421 (0)915 758 863
- e-mail: info@vyberanevina.sk
-
Sledujte nás
Prečítajte si
-
Prečítajte si viac v našom
Magazíne/Blogu - Leták (PDF)
- Leták o Rieslingoch (PDF)
- Článok v BREAK (PDF)
- Článok v ŽIVOTe (PDF)
- Článok v InBar (PDF)
-
Ako správne degustovať
víno
Naša filozofia
Naši vinári
Anecoop, ValenciaApel, Mosel
Deutschherren Hof, Mosel
Editio Vinifera, Slovakia
Erben von Beulwitz
Franzen, Mosel
Goméz Gruzado, Rioja
Hans Wirsching, VDP, Franken
Hermann Ludes, Mosel
Hofgut Falkenstein, Saar
Johannes Fischer, Saar
Josef Spreitzer, V.D.P., Rheingau
Karl Erbes, Mosel
Kruger Rumpf, V.D.P., Nahe
Marqués de Riscal, Rioja
Matthias Knebel V.D.P., Mosel
Peter Kriechel, Ahr
Peter Lauer V.D.P, Saar
Rebenhof, Mosel
Saar Mosel Winzersekt, Mosel
Schloss Saarstein V.D.P, Saar
Unsi Wines, Navarra
Viňa Mayor, Ribera Del Duero
Vivanco, Rioja
Somelierske potreby
- Chladiče na víno
- Otvárače (vývrtky)
- Poháre (nerozbitné)
- Uzávery fliaš
- Výlevky (pľuvátka)
- Poháre a karafy
Dôležité informácie
- Ako doručíme Vaše vína?
- Spôsoby platby
- Naše ďalšie služby
- Obchodné a prepravné podmienky
- Právne ustanovenia
- Podmienky ochrany súkromia
-
Súhlas so spracovaním osobných
údajov
Sme zodpovedná firma
Platením poplatkov za dovezený
tovar do obehu prispievame
na recykláciu odpadu na Slovensku.
